Over ons

talent, dat is zoveel meer dan logopedie

Bij groepspraktijk Talent word je als cliënt ontvangen in een huiselijke omgeving waar we veel belang hechten aan motivatie, groei en ontwikkeling. Dit steeds met de focus op kwaliteit, plezier en via een persoonlijke aanpak. Bij ons kan je terecht voor zowel logopedie als psychologie in het centrum van Roeselare.

Mensen associëren logopedie vooral met het verbeteren van spraak- en taalproblemen, maar deze discipline biedt nog zoveel meer. 

Onze psychologe helpt haar cliënten met hun mentale gezondheid. Ze stelt diagnoses, biedt therapie aan en helpt bij het voorkomen van toekomstige problemen. Dankzij haar ondersteuning kunnen cliënten hun emotioneel welzijn verbeteren, betere relaties opbouwen, persoonlijk groeien en hun doelen bereiken. Psychologie speelt een cruciale rol bij het bevorderen van een gezond en bevredigend leven.

Benut jouw talent ten volle

Als logopedisten en psychologen werken we samen met mensen van alle leeftijden om een breed scala aan problemen te behandelen. Hoewel het belangrijk is om de nadruk te leggen op het verbeteren van gebieden die minder goed zijn ontwikkeld, richten wij ons ook op de talenten, interesses en sterke punten van onze cliënten. Op die manier kunnen ze hun talenten volledig benutten en hun zelfvertrouwen de boost geven die het verdient. Logopedie heeft daarom naast het fysiologische aspect ook een impact op het mentale. 

Gepersonaliseerde aanpak

Het mooie aan logopedie en psychologie is dat we een individuele en gepersonaliseerde aanpak bieden – elke behandeling is afgestemd op de behoeften en doelen van de cliënt. Door te focussen op de interesses, talenten en sterke punten, kunnen logopedisten en psychologen hun cliënten helpen om hun volledige potentieel te bereiken en hen te laten schitteren.

Talenten en sterke punten zijn net zo belangrijk als het werken aan uitdagingen en problemen. Bij ons gaat het erom het beste uit jezelf te halen en je communicatieve vaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren – ongeacht wat je talenten zijn!

Ons team

Eline Hoorne

Logopediste

Louise De Keyzer

Logopediste

Louise Supply

Psychologe

Sebe Verhelst

Psychologe